Hommeles in hotel ‘Het Hotel’

Hommels in hotel ‘Het Hotel’ neemt u mee naar een driesterrenhotel. Meneer van Vliet, de eigenaar van het hotel, zet alles op alles om een vierde ster te krijgen. Maar dan moet er nog wel een hoop gebeuren. De parkeerplaats ligt wel een half uur lopen verderop. En een zwembad zonder chloor en een sauna die niet werkt helpen natuurlijk ook niet mee.
Wanneer er nieuwe gasten zijn gearriveerd in het hotel gaat plotseling het nieuwtje rond dat er een dief actief is in het hotel. Een van de gasten schakelt een rechercheur in, die incognito op onderzoek uitgaat. Een aantal gasten neemt het heft in eigen handen en gaan zelf ook op onderzoek uit. Er komt zelfs een waarzegster langs die het mysterie probeert op te lossen…

De musical wordt begeleid door onze live band onder leiding van George Blanken. De musical wordt geregisseerd door Pepijn Schwartz, hij heeft o.a. gespeeld in ‘Kikker en de vallende ster’ van Theater Terra, de sprookjesmusical ‘De gelaarsde Kat’ en ‘De Sprookjesboom’. De muzikale leiding (vocals) is in handen van Judith van Erp.

De voorstelling is te bezoeken op zaterdag 29 juni 2019 om 19.00 uur en zondag 30 juni 2019 om 14.30 uur in ‘Den Durpsherd’ te Berlicum. Kaartjes kosten € 13,00. Voor het bestellen van uw kaartjes kunt u een e-mailtje sturen naar info@musicacademyglow.nl of bezoek onze website www.musicacademyglow.

Bestel snel uw kaartjes, want dit wilt u absoluut niet missen!!!