Docenten

George Blanken (Gitaar) George is onze muzikale duizendpoot. George is de vaste zanger van een aantal bands. Hij is bijvoorbeeld de zanger bij Crazy Cadillac, Chicken George en Memory Plane. Ook heeft hij in het verleden gezongen bij Expats Bigband. Daarnaast werkt George ook regelmatig als zanger bij verschillende concerten, shows en evenementen.
Naast het zingen is George ook actief als gitarist. Hij heeft in verschillende (gelegenheids)bandjes gespeeld in allerlei muziekstijlen.
Dankzij zijn muzikale achtergrond op het gebied van zang, ondersteunt George de groepslessen niet alleen op gitaar, maar soms ook op het gebied van zang.
_MG_9701 website

_MG_9712 website
Judith van Erp (Vocals) Muziek loopt al van jongs af aan als een rode draad door het leven van Judith. Na een aantal jaren in koren te hebben gezongen is ze zanglessen gaan volgen en verliefd geworden op het vak zingen. Deze liefde is nooit meer over gegaan. Ze heeft les gehad van verschillende docenten in verschillende stijlen. Haar liefde gaat vooral uit naar Kleinkunst en Musical.
Op zestien en zeventien jarige leeftijd heeft Judith de opleiding Kurt Thomas gedaan (een opleiding koordirectie) aan het conservatorium in Utrecht. Vervolgens studeerde ze docent muziek aan het conservatorium in Tilburg.
Vanaf haar zestiende heeft Judith ervaring met het dirigeren van koren en later met het geven van zangles. Na Kurt Thomas heeft ze zich verder ontwikkeld door middel van verschillende cursussen zoals o.a. bijvoorbeeld Repetitietechniek en Stemvorming voor Kinderen. Judith staat daarnaast zelf ook graag op de bühne. Judith werkt regelmatig als zangeres bij verschillende concerten, shows en evenementen. In 2014 debuteerde Judith als regisseuse van een theatervoorstelling.