Judith van Erp

Biografie
Judith van Erp (1987) start haar zangloopbaan op zeven jarige leeftijd. Ze doet op deze jonge leeftijd ontzettend veel zangervaring op in verschillende kinder-, jeugd- en later volwassen koren. Ook werd ze toentertijd al veelvuldig gevraagd als soliste op te treden bij concerten of evenementen.

Op twaalf jarige leeftijd is Judith zanglessen gaan volgen en is vervolgens verliefd geworden op het vak zingen. Deze liefde is nooit meer over gegaan. Ze heeft les gehad van verschillende docenten in verschillende stijlen. Haar liefde gaat vooral uit naar Kleinkunst en Musical.

Op zestien en zeventien jarige leeftijd heeft Judith de opleiding Kurt Thomas gedaan (een opleiding koordirectie) aan het conservatorium in Utrecht. Met haar 16 jaar was zij de jongste leerling. Lessen werden verzorgd door o.a. Micha Hamel, Nicholas Mansfield en Wilma ten Wolde.
Vervolgens studeerde ze docent muziek aan het conservatorium in Tilburg.

Carrière
Vanaf haar zestiende heeft Judith ervaring met het dirigeren van koren en later met het geven van zangles.
Na Kurt Thomas heeft ze zich verder ontwikkeld door middel van verschillende cursussen zoals o.a. bijvoorbeeld Repetitietechniek en Stemvorming voor Kinderen.

Judith staat daarnaast zelf ook graag op de bühne. Judith werkt regelmatig als zangeres bij verschillende concerten, shows en evenementen. In 2014 debuteerde Judith als regisseuse van een theatervoorstelling.

Zelf les krijgen van Judith? Schrijf je dan direct in op onze Inschrijfpagina

_MG_9712 website