GLOW DOCENTEN
 
Sverre Blanken
Sverre Blanken

RAP coach

press to zoom
Judith van Erp
Judith van Erp

Docent zang / oprichter GLOW

press to zoom
Pepijn Schwartz
Pepijn Schwartz

Regisseur

press to zoom
Sverre Blanken
Sverre Blanken

RAP coach

press to zoom
1/4
MG_9701-website.jpg

GEORGE BLANKEN

George Blanken (Zang & Gitaar). Hij is onze muzikale duizendpoot en de vaste zanger van een aantal bands. Crazy Cadillac, Chicken George en Memory Plane. Ook zingt hij bij de Expats Bigband. Daarnaast werkt George ook regelmatig als zanger bij verschillende concerten, shows en evenementen. 


George is ook actief als arrangeur en componist voor onder andere filmmuziek (Swingers) en eigen werk (Introducing, Eigen Ding).


Dankzij zijn muzikale achtergrond weet George haarfijn aan te voelen wat de beste arrangementen zijn om de leerlingen te coachen, te motiveren en te ondersteunen. 

JUDITH VAN ERP

Judith van Erp (1987) start haar zangloopbaan op zeven jarige leeftijd. Ze doet op deze jonge leeftijd ontzettend veel zangervaring op in verschillende kinder-, jeugd- en later volwassen koren. Ook werd ze toentertijd al veelvuldig gevraagd als soliste op te treden bij concerten of evenementen.
 

Op twaalf jarige leeftijd is Judith zanglessen gaan volgen en is vervolgens verliefd geworden op het vak zingen. Deze liefde is nooit meer over gegaan. Ze heeft les gehad van verschillende docenten in verschillende stijlen. Haar liefde gaat vooral uit naar Kleinkunst en Musical.
 

Op zestien en zeventien jarige leeftijd heeft Judith de opleiding Kurt Thomas gedaan (een opleiding koordirectie) aan het conservatorium in Utrecht. Met haar 16 jaar was zij de jongste leerling. Lessen werden verzorgd door o.a. Micha Hamel, Nicholas Mansfield en Wilma ten Wolde. Vervolgens studeerde ze docent muziek aan het conservatorium in Tilburg.
 

Carrière
Vanaf haar zestiende heeft Judith ervaring met het dirigeren van koren en later met het geven van zangles. Na Kurt Thomas heeft ze zich verder ontwikkeld door middel van verschillende cursussen zoals o.a. bijvoorbeeld Repetitietechniek en Stemvorming voor Kinderen.
 

Judith staat daarnaast zelf ook graag op de bühne en werkt regelmatig als zangeres bij verschillende concerten, shows en evenementen.

MG_9712-website judith.jpg
SVERRE BLANKEN

SVERRE BLANKEN

 

Sverre Blanken maakt zijn muziek onder de artiesten naam Sfurr. Hij houdt zich

al 9 jaar bezig met het schrijven van teksten en doet dit samen met zijn crew Blind Getekend.

Hij zit heel vaak in de studio en deelt graag zijn knowledge met de jongere generatie. Een tekstuele technische schrijver die zijn message wil overbrengen

met behulp van zijn grote liefde voor muziek.

PEPIJN SCHWARTZ

Pepijn Schwartz is musical acteur, poppenspeler en theatermaker. Tijdens zijn studie Musical Theater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, speelde hij in de Efteling familie musical: De Gelaarsde Kat. Na zijn studie ging hij met deze productie op tour door Nederland en speelde daarna in de musicals Kikker en de Vallende Ster en Kikker en het Avontuur van Theater Terra, waarin hij de rollen van Varkentje en Rat op zich nam. Tevens speelt Pepijn momenteel in de Sprookjesboom parkshow van de Efteling.

 

Naast speler is Pepijn ook actief als theatermaker. Hij is choreograaf bij verschillende theatergroepen in Brabant. Sinds 2018 is hij als regisseur/spelcoach verbonden aan Music Academy GLOW. Na Cafe de Gulle Lach en Hommeles in het hotel: het Hotel, kan hij niet wachten om weer een nieuwe productie te gaan maken met de leerlingen van GLOW en ze te laten zien hoe leuk spelen eigenlijk is. Want ja, dat is het!

 

Met veel plezier jouw talent laten zien aan een enthousiast publiek is toch het mooiste wat er is!

Regiseur%2520Pepijn%2520voorgrondfoto_ed
 
GLOW BAND
GLOW- Hommeles in het Hotel-92
GLOW- Hommeles in het Hotel-92

press to zoom
SYBREN BLANKEN BAS
SYBREN BLANKEN BAS

press to zoom
MARK VERDONK DRUMS
MARK VERDONK DRUMS

press to zoom
GLOW- Hommeles in het Hotel-92
GLOW- Hommeles in het Hotel-92

press to zoom
1/6

GLOW BAND:     George - Gitaar     |     Sybren - Basgitaar     |     Arjen - Toetsen     |     Mark - Drums     |     Harm - Drums